>Erhvervspastryl<

Adgang til gratis let kortkunster. Gratis lektioner og vejledning for at lære det grundlæggende i kortkunster, mønt svindel, svævende illusioner og street tryllekunstnere taktik, mange med video demoer. Nem magi lektioner og genveje til at guide dig trin for trin og med hjælp af tryllekunstnere fotos og video demonstrationer, du kan gøre nemt kortkunster og avancerede magi træk og illusioner. Glide? Shuffle? Pass? Dobbelt Cut? Falsk Cut? Kunstgreb? Palm? Alle er afsløret, hvordan de er udført i let at læse sleights og flytter lektien gratis i denne magiske site.

Erhvervspas tryllekunstnere kommer dertil ved at sætte i masser af praksis med kunstgreb, kort fans og polering deres glide og kort tvinge bevæger knowhow. Dette er din genvej til shuffle til forsiden af pakningen med kloge magi med kort knowhow, her for dig at lære og gøre for din nydelse. Endda lære hvordan man gør ske bøjning og street tryllekunst stil illusioner. Du er velkommen til at besøge vores magi blog.

Tricks Medtag:

Umuligt Card Warp: Lær at fremmane en fantastisk illusion, hvor du folde to kort og skub en i midten af den anden. Nu sker der en helt fantastisk forvandling til en af de kort, der ser helt forvirrende til dit publikum.

Kort gennem vinduet: Tryllekunstneren beder en tilskuer til at vælge et kort fra flokken og derefter erstatte den. Efter at have givet kort en grundig blande tryllekunstneren forsøger at gætte tilskuere kortet og ser ud til at være forgæves. Så efter et par forsøg, han kaster kortene på et vindue i et anfald af raseri og ved nærmere eftersyn tilskuerne kort er nu holdt sig til den anden side af vinduet!

Kort Vanish og produktion: Dette er den far af cool kort sleights hvor du forsvinder, og igen synes kort ud af den blå luft. Flytningen brug for masser af praksis at perfekt, men din tålmodighed vil blive godt belønnet, da dette bevæger sig, når klarede sig godt, får en fantastisk reaktion fra dit publikum

Cup Levitation: Lav en kop synligt flyde, lige foran dine tilskuere øjne. Visuelt forbløffende stunt og enkel at udføre.

Make A Coin Vanish og igen: En mønt kan gøres for at forsvinde og dukke op igen i hånden på tryllekunstneren efter behag. Hvad gør denne mønt kunstgreb endnu mere forbløffende er, at overgangen sker lige foran dine beskuerens øjne.

Der er et hul i min lomme: For denne ene du låne en fjerdedel eller anden mønt fra et publikum medlem, og placere et mærke på mønten. Du fortæller publikum en historie om, hvordan du er altid taber penge, fordi der er et hul i lommen. Så kan du tage mønten og placere det din lomme, så indse, at det ikke er lomme med hullet det. Så du løfter foden på din modsatte ben, og det lånte mønt vil være der.

Broken og restaureret Spoon Twister. En teskefuld synes at henvende sig til gelé og begynder at smelte i hånden. Du viser et kunststykke af fantastiske styrke ved at dreje skeen håndtere flere gange, indtil den klikker. Du kan derefter mirakuløst svejse skeen sammen igen i hånden. Dette er visuelt fantastiske ske bøjning sleights og er en rigtig samtaleemne.

Mønt Optisk Illusion: Mønten magiker i denne magiske tricks skaber en optisk illusion, som gør publikum tror, at han har skabt et nyt kvartal fra to kvartaler.

Voodoo Spirit Skrivning: Tryllekunstneren skriver noget på et stykke papir, men tillader ikke tilskuerne at se, hvad han har skrevet. Han bebuder, at han er ved at stille en tilskuer et spørgsmål, og fordi han kan læse hans sind han allerede kender svaret, der vil blive givet. Beskueren bliver bedt om at tænke på et tal mellem 1 og 100 eller en simpel form og afsløre det højt. I notatet pad er vist at afsløre samme svar som tilskuer gav.

TRyllekunstner Kampe: Publikum er vist en almindelig æske tændstikker med spidserne viser. Trolden så fortæller publikum, at han vil magnetisere kampene ved at vifte hånden over feltet. Efter at gøre dette, han åbner kassen på hovedet, mens let holder kampen hovedenden af boksen mellem to fingre. Kampene vil ikke falde ud. Han slutter af de-magnetisering dem og giver de kampe til at falde til jorden

Balducci Levitation: Tryllekunstneren hæver hans / hendes arme op af hans / hendes sider og langsomt synes at stige et par inches over jorden i en kort periode, før han vendte tilbage til jorden hurtigt.