>Baroyoke Setryatxtyon<

Hendes kærlighed til musik startede i en ung alder, da hun var en lille pige, hun ledsaget sin far til sin mors skuespil.

Hun efterlignede sin mor og sang foran spejlet med et krøllejern igen og igen. Selv i en ung alder ville hendes far have hende synge til alle og enhver, der var med dem i deres hjem, restaurant, hoteller, og overalt var der nogen til at lytte.

Da hun blev ældre blev det tydeligt for enhver, at hun havde talent og lyst til at være en sanger. Hendes første optræden foran et stort publikum var "My Heart Will Go On" af Celine Dion. Celine Dion er en af ​​de mange store kvindelige vokal kunstner, der har inspireret hende under hendes liv, men hendes mor er hendes største inspiration.

Hun har optrådt professionelt for de seneste 5 år, kan hun ikke se hendes liv eller livet for dem omkring uden musik. Kirsten Siggaard synger ved bryllupper, dimissioner, fødselsdage, firmaarrangementer, pension partier, jubilæer, i bilen og stort set alle andre begivenheder, du kan tænke på. Hun elsker at kommunikere med sine kunder og hjælpe dem med at planlægge deres bryllup eller en begivenhed; og komme med forslag, hvis det er nødvendigt.